Опрашване

BOMBUS TERRESTRIS
BOMBUS terrestris e уникална алтернатива на мануалното опрашване. Съществуват различни преимущества в сравнение с естественото опрашване. Например, намаляване на разходите, увеличаване на продукцията и повишаване на качеството. В зависимост от реколтата, земните пчели се използват по различни предназначения. Разликата е, наред с другите неща, броя на пчелите и съотношението на яйцата и лаврите.

Жизнен цикъл и ефективност
Пчелата майка става активна след период на почивка, започвайки да търси храна. По време на активирането си, тя също така започва да се оглежда за подходящо гнездо, за да изгради колонията от пчели. По време на създаването на колонията, пчелата майка събира нектар и прашец, за да предостави храна на пчелите. След известно време, тази работа се извършва от другите пчели, докато пчелата майка се концентрира върху производството на яйца.
Една колония от пчели може да нарастне до различни размери, в зависимост от изискванията. Пчелна колония може да се развие до 150-450 пчели.Кутия с пчели Кутията с пчели е изработена от компания Biopol Natural и е разработена с екологично чисти компоненти. Вътрешните и външни размери са специално и прецизно изработени. Колонията от пчели има възможност да се развива добре в този тип кутия и да разботи с пълна мощност. Благодарение на усъвършенстваната конструкция, наличието на оптимална вентилация осигурява оптимално развитие на пчелите. LxWxH = 28cm x 20,5cm x 21cm Хранене Пчелните колонии изискват специално разработена храна, особено в случаи на реколта с отсъствие на нектар. Тази храна се намира в кутията и е достатъчна за целият период на опрашване

Contacts
ул. Мануш Георгиев 30a, 2850 Петрич
PO Box 309, 1430 AH Aalsmeer, The Netherlands
Τ +359 877 695750
Τ +31 297 369080
F +31 297 347899
info@greneth.com
Copyright 2015 GreNeth