GlobalGreenPact


Компанията Global Green Pact (GGP) е фокусирана в развитието на био продукти. Този тип продукти са известни и имат своето място в Холандия и извън страната, като подпомагат цялостната продукция във всичките й звена, подобрявайки процесите и продуктите ефективно и устойчиво. Био продуктите могат да бъдат използвани за двата вида разсад- издънки и млади растения, също така и за крайните продукти на парниковите зеленчуци, плодове, цветя и декоративни растения.

Всички продукти на компанията са освободени от отпадъчни продукти и отговарят на националните и международните изисквания на MPS и Food (GLOBAL GAP, CAAE, National Organic Program (NOP). Използвайки продуктите на GGP, вие ще имате достъп до пазарните разработки и тенденциите в потреблението, където безопасността на храните и корпоративната социална отговорност са изисквания на самите потребители. Чрез използването на GGP продуктите, вие ще сте в състояние да подобрите качеството на процесите и крайните продукти по устойчив начин, а също така и да допринесете за вашата корпоративна социална отговорност.

Компания, която само би могла да допринесе за позициите Ви на пазара и репутацията на вашият собствен бизнес!

Чрез изслушване на изискванията на пазара, научна компетентност и нови изследвания, GGP е в състояние да разширява периодично своята гама от полезни продукти. Ползите от устойчивото развитие и положителната обратна връзка от предприемачите са стимулите компанията да продължава да инвестира в разработки и развитие.


Bio-Terro
Carbo-Max
Q-55
Multi-Power
Optimus
Sugar-Magnet
Тук бихте могли да изтеглите брошури на някои от най-интересните продукти..
Contacts
ул. Мануш Георгиев 30a, 2850 Петрич
PO Box 309, 1430 AH Aalsmeer, The Netherlands
Τ +359 877 695750
Τ +31 297 369080
F +31 297 347899
info@greneth.com
Copyright 2015 GreNeth